Planerade Valpar

Årets Terrier Brasileiro

Uppfödare 2019

Planerade Valpar

De fyra godkända färgerna


blå, isabella, svart & brun

Terrier Brasileiro -

H-kullen planeras till våren 2021

SE JV-19

Zoli-Dares Elza Eyecandy

 BR CH BY CH

Perseu LZ E140 Riofox

Vi kommer para SE JV-19 Zoli-Dares Elza Eyecandy med BR CH BY CH Perseu LZ E140 Riofox.

 

Elza är ögonlyst och patella kollad, UA på båda. Sedan innan är hon MPS fri genom föräldrarna och har gått BPH samt är utställd med mycket gott resultat. Vi hoppas på att kunna ta sista certet på Elza nästa år då vi hoppas utställningarna är igång igen.


Godzilla är patella kollad UA och ögonlyst med Distichiasis (felväxta ögonhår), är MPS fri genom test så valparna blir också MPS fria. Han har avkommor sedan innan. Han kommer komplittera  Elza som hand i handske. Han är kuperad i Brasilien när det fortfarande var tillåtet. Numera är det förbjudet att kupera även där.


Vi hoppas det blir svarta ev blåa och bruna valpar med olika svanslängder då Elza har avsaknad av svans & Godzilla har lång svans från födsel, numera kuperad. Elzas mamma är brun, pappa blå. Godzillas pappa är svart, mamma svart. Det finns mycket blått bakom honom också.

 

Är man intresserad av en valp från denna kull så är man välkommen att boka ett besök utomhus i hundrastgård pga pågående pandemi.


INGA valpar säljs utan ett fysiskt besök, detta för att vi ska kunna få en uppfattning av varandra och om rasen passar Er.

Copyright @ Zoli-Dares Kennel All Rights Reserved

2007-2020