Avelstänk

Samt Årets Show Brasse, Junior Brasse

Arbetande Brasse och Veteran Brasse 2019


Årets Terrier Brasileiro

Uppfödare 2019

Uppfödardiplom x 2

Enda uppfödaren i Sverige av Terrier Brasileiro

Avelstänk

  • Vi avlar för kvalité och inte kvantitet. Därför planerar vi oftast en kull om året där målet är att få fram en ny generation Brasileiro i kenneln med avsikt att spara en valp hemma eller i foderhem. Vid speciella fall planerar vi 2 kullar.


  • Våra avelstikar är minst 18mån, hälsokollade innan parning, bl a ögonlysta, patellaundersökta och testade för MPS. Vi meriterar även våra hundar bl a genom att delta på hundutställningar både i Norden och utomlands.


  • Vi går även BPH, Beteende & Personlighetsbeskrivning Hund, med hundarna. Använder vi importer eller parar utomlands så ser vi till att temperamentet är superbra, bra mentalitet hos Brasileiros är något vi prioriterar och värdesätter då det är en sällskapshund man vill ska fungera i dagens samhälle.


  • Eftersom rasen kan födas med både lång och stubbsvans så planerar jag mina kullar så att varannan generation stubbsvansade hundar paras med långsvansade för att minska risken för tiken i och med dräktighet och valpning.Copyright @ Zoli-Dares Kennel All Rights Reserved

2007-2020