Aktuella Valpar

Aktuella Valpar 2020

Terrier Brasileiro -

G-kullen väntas till mitten av juli 2020

Vi väntar valpar efter

NO JV-19 NORD JV-19 NORD V-19 Kit Kat Do Jardim Imbui med NO JV-19 Zoli-Dares Frozen Fenix


Zazza är ögonlyst och patella kollad, UA på båda. Sedan innan är hon MPS fri och har gått BPH samt är utställd med utmärkt resultat.


Fenix är ögonlyst med Distichiasis och patella kollad UA, är MPS fri genom sina föräldrar så valparna blir också MPS fria. Livsglädjen hos Fenix är påtaglig och jag hoppas på samma härliga temperament hos eventuella valpar.

Ihop med en tik som är ögonlyst UA är avel på hund med diagnosen Distichiasis tillåten, avelsbasen är så pass liten i rasen fortfarande att vi inte kan göra avkall på hundar med denna diagnos.  Även Fenix är utställd med gott resultat.


Det blir förhoppningsvis valpar av alla färger med olika svanslängder, båda är stubbsvansade men med en långsvansad föräldrar på både pappas & mammas sida.


Är man intresserad av en valp från denna kull så är man välkommen att boka ett besök hemma hos oss eller i samband med en utställning!


INGA valpar säljs utan ett fysiskt besök, detta för att vi ska kunna få en uppfattning av varandra och om rasen passar Er.

Copyright @ Zoli-Dares Kennel All Rights Reserved

2007-2020